L’estrella de gel

IMG_3221ooa

1997

enero 12, 2007. Uncategorized.

6 comentarios

 1. Josep del Méxic replied:

  Preciosa l’estrella de gel.

 2. Ros Angel replied:

  Sembla mentida, el negatiu segurament s´ha perdut amb alguna montanya de papers que ara estic intentant ordenar, i ara tu l´hi reconeixes una certa bellesa, al mateix lloc i he fet potser 100 o mes fotos intentat trobar algo semblant al original, pero no he acoseguit apropar-mi sols lleugueres aproximacions, gracies pel teu comentari, ara he obert un melo pero , encara no es el melo que menjariam al nostre pais, algun dia i aura empreses especialitzades ha suministra fruita i peix fresc als paisos del nord, sembla mentida tans anys esperant aqui perque tu avui hem diguis alguna cosa, quantes mirades an pasat sobre meu, sense dir-me bon dia

  • Josep del Méxic replied:

   Amb negatiu o sense ell aquesta foto segueix sent una serena manifestació de la natura molt ben capturada.
   Jo el que enyoro són les pomes, les cireres, les mores i totes les fruites que creixen per sobre dels mil metres d’altura on la radiació solar pot ser fins a set vegades superior a la que reben a nivell de mar, t’asseguro que la diferència és gran.

 3. Ros Angel replied:

  Segurament aquestes fruites les vas menjar quan tenies uns quans anys menys

  • Josep del Méxic replied:

   Per descomptat tendim a sobrevalorar les coses que envolten la nostra infància, és inevitable. Però la qualitat dels fruits i plantes d’alta muntanya queda ben ratificada per la tradició, principalment pel que fa a les herbes medicinals.
   Avui he llegit l’entrevista que et va fer la Carme i que publica en la seva tesi. Dius – Quan veig una flor se’m desbloqueja la part emocional – coincideixo amb tu i crec que en el fons rau el mateix sentiment per a tots cap a les flors però cadascú el gestiona com pot.

 4. Palabras y fotos replied:

  […] L’estrella de gel […]

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Trackback URI

A %d blogueros les gusta esto: